Italiaans restaurant


Italiaans restaurant 1.0

restaurant dat gespecialiseerd is in de Italiaanse keuken; italiaan

Algemene voorbeelden


Spijtig genoeg leven wij hier niet zoals in het zonnige Italië, en worden de pasta´s hier niet bereid zoals in het land van oorsprong! Elke dag naar het Italiaans restaurant is dus niet de ideale oplossing, tenzij je er zeker van bent dat je er gerechten met weinig room, mager vlees en veel groenten voorgeschoteld krijgt, en je dit alles in een relaxe sfeer zult kunnen verorberen.

http://www.vig.be/doc/voeding/VO_voeding_bewustmaken.html

Wij sluiten af met een klassieker, de tiramisu van lange vingers gedrenkt in koffielikeur bedekt met een laag gezoete mascarpone en cacao (ƒ 10,- ). Dit Italiaanse nagerecht is dé graadmeter voor ieder Italiaans restaurant. Niet te luchtig maar ook niet te klef, niet te zoet en met voldoende koffiesmaak.

News.nl,

Deze keer zijn we niet iets in de Vine gaan drinken, met alle anderen, of een curry gaan eten, maar zijn we naar een goedkoop Italiaans restaurant bij ons in de buurt gegaan, gewoon met z'n tweetjes, en hebben daar spaghetti met mosselen gegeten met zure rode wijn erbij.

Bezeten van mij, Nicci French,

Dinsdag nuttigde Agassi tijdens de vooravond één en ander in hotel Seidler. Rond elf uur werd hij met coach Brad Gilbert in het gekende Italiaanse restaurant Lelo gesignaleerd: voorgerecht, pasta met kaas en twee porties chocolademousse.

De Standaard,